Mijn naam is Bernou Karten. Dit is mijn site Illustratia!
Wat ik heel fijn vind om te maken zijn speelse illustraties, tekeningen, schilderijen, beelden, ontwerpen. Soms in combinatie met een door fantasie, kunst of natuur geïnspireerde titel, kleine gedichten, haiku’s of verhalen.

Als kind vond ik dat al prachtig en fantaseerde er veel op los. En dat doe ik nog steeds:
in mijn werk schilder ik vooral de mooie momenten in het leven van meisjes en vrouwen.
Elfjes en hun zelfbedachte gekke vliegmachines maak ik in kleine ruimtelijke beelden. Naast vrouwen en meisjes zijn dieren, natuur en fantasiefiguren thema’s in mijn illustraties en keramiekbeelden.

Want vertellen door beelden, is van alle leeftijden. Alleen mijn levenservaring verandert en daarom ook symbolen in mijn werk. De opleiding aan de AHK, waar ik in 2013 een onderwijsbevoegdheid voor beeldende kunst en vormgeving voor behaalde, heeft me ook geholpen. Waar mijn werk over gaat, is vooral de wereld van dichtbij, de kleine dingen die me blij maken. Leven tussen veel groen en op het platteland, mijn vriend, kinderen en puberdochter die nog thuis woont.
Zij inspireerde me tot het maken van mijn logo.

De trampoline is haar uitlaatklep en daarop spelen met kat en hond die dat leuk vinden.

Ik wil graag mijn werk met je delen. Mijn ambachtelijk-digitale illustraties met soms een vleugje vintage, zijn geschikt voor geboorteadoptie- en gelegenheidskaarten, posters voor diverse doeleinden, boek- of magazine, huisstijlen, muur- of meubelschilderingen.

Schilderijen kunnen zowel origineel gemaakt, of als (fine art) print op doek gedrukt worden. En tekeningen origineel of als (fine art) print op papier. Printwerk op serviesgoed of kleding.

Een beeld van keramiek, vilt of papier-maché als cadeau voor een jubileum, een geboorte of andere speciale persoonlijke gelegenheid. 

Mijn werk is kunst op maat en uniek
voor particulieren en bedrijven. Een prijs wordt daarom onderling per opdracht afgesproken.  

Op mijn site laat ik je zowel eigen werk zien als eigen werk in opdracht. Ideeën genoeg.
Wil je meer weten over hoe ik werk in opdracht, klik hier

Mocht je meer informatie willen of een reactie willen geven, neem gerust contact op met het formulier hieronder of op de contactpagina.
Ik help je graag!

Naam
E-mailadres
Je bericht